Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Rijeka kod mladih Lovranaca
21.05.2015.

Cijela sezona 2014./15. HNK Rijeka bila je obilježena i posjetima osnovnim školama iz riječkog prstena, a sve u sklopu programa HNK Rijeka - prijatelj djece, kojim se želi popularizirati nogomet u Primorsko - goranskoj županiji i Gradu Rijeci.

Na početku sezone nogometaši Rijeke bili su u Osnovnoj školi Škurinje, pa ih je put odveo riječko zaleđe u  Osnovne škole Klana i Čavle da bi u ovog proljeća posjetili Osnovnu školu Rab i Osnovu školu Sv. Matej u Viškovu.  A onda je red stigao i na jednu liburnijsku školu – Osnovnu školu Viktor Car Emin u Lovranu.

Srdačan i topli doček pripremljen je delegaciji HNK Rijeke koju su predvodili nogometaši prve momčadi Marin Tomasov, Ivan Vargić i Ivan Močinić.

Ugodno druženje, u kojem je bilo vremena i za postavljanje pitanja igračima, fotografiranje i poneki autogram, trajalo je skoro sat vremena.

Igrači su bili oduševljeni mladim Lovrancima koju su se pokazali kao pravi i vjerni navijači Rijeke. Bilo tu puno klupskih artikala, starih dresova i nogometne opreme te  fotografija na koje su se igrači potpisivali...

Atmosfera je bila vatrena, na trenutak se u školi osjećao dašak Kantride u vrijeme utakmica...

Više o posjetu pogledajte u foto i video galeriji...

HNK Rijeka posjetila OŠ Lovran (22)
Posjet HNK Rijeka OŠ Viktora cara Emina LovranPrijava na newsletter