Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : ŽLM stariji : 3. kolo
Rijeka – Pomorac 12:0
02.10.2016.

Morčići Rijeke (2006.) pobijedili su Pomorac 12:0 u subotnjoj utakmici Županijske lige morčića odigrane na igralištu Robert Komen.

Prvi pogodak stigao je već u uvodnim minutama kada je Rožajac, nakon lijepe dubinske lopte, sam izašao pred vratara Pomorca, zaobišao ga i mirno pogodio - 1:0.

Nakon toga uslijedilo je razdoblje premoći Rijeke koje obilovalo prilikama. U nekoliko navrata Pomorac je spasio vratar sjajnim reakcijama, ali preučestali napadi Riječana odrazili su se na rezultatu.

Nakon autogola za 2:0, Žlibanovic dvama pogocima povisuje na 4:0. Osim brojnih lijepih poteza do izražaja je došao i velik broj strijelaca.

Tako su mrežu tresli dva puta Valinčić, Žlibanović, Zdravić, Rožajac, a po jedan su pridodali Šepić, Hrastovčak, Došen  i Gardijan koji je postigao posljednji pogodak i postavio konačan rezultat.

Rijeka – Pomorac 12:0 (38)
:
,
°C ()
:
:
: :
:
:
(LETEĆE IZMJENE)

 
Prijava na newsletter