Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Rijeka posjetila Lokve u sklopu projekta “HNK Rijeka prijatelj općina i gradova PGŽ-a”
14.09.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u srijedu je posjetio Lokve u sklopu projekta "HNK Rijeka prijatelj općine i gradova PGŽ-a". Oko stotinjak djece iz Lokvi, Delnica i Mrkoplja provelo je ugodno vrijeme u druženju i rekreaciji u pitoresknom mjestu.

Djeca su uživala u druženju s Pešekanom, uvijek rado viđenom maskotom HNK Rijeka, te su ujedno dobili priliku učlaniti se u HNK Rijeka. Bila je to prilika i za sve zainteresirane da kupe ulaznicu za nedjeljni derbi protiv Dinama.

Lokve su tako bila prva stranica ovog projekta kojem je cilj  oformljivanje školskih klubova navijača Rijeke i na taj način omogućiti neposrednu komunikaciju između djece i kluba, te omogućiti najmlađima da postanu članovi HNK Rijeka.

Nova stanica su Njivice gdje će se u uredu Turističke zajednice u četvrtak od 16 do 18 sati također moći učlaniti i kupiti ulaznice za ogled s Dinamom.

HNK Rijeka prijatelj općina i gradova PGŽ-a – Lokve (15)Prijava na newsletter