Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Rijeka s Gata Karoline Riječke zaplovila u novu sezonu
06.07.2016.

Gat Karoline Riječke u utorak je bio poprište snažnih emocija, svi koji vole Rijeku okupili su se na jednom mjestu da bi svoj voljeni klub otpratili iz luke na novu dugu plovidbu što će početi 16. sprnja gostovanjem kod Splita. Oko 21 sat autobus u klupskim bojama lagano je klizio prema pozornici gdje su prisutni jedva dočekali vidjeti svoje omiljene igrače.

Jedan po jedan igrači su izlazili na pozornicu uz pljesak publike, a igrači su im se zahvalili na sjajnoj podršci uz poruku kapetana Ivana Močinića: 'Budite uz nas, pratite nas i podržavajte i mi vas nećemo razočarati!'.

Vjeru u ovu momčad uoči i nove sezone potvrdio je i trener Matjaž Kek odgovorivši na pitanje koga bi iz momčadi Barcelone priključio Rijeci.

- Za mene su ovi igrači najbolje što postoji. To je moja »Rijeka«!, rekao je Kek zaradivši veliki pljesak i pritom dodatno podignuvši atmosferu na Gatu Karoline Riječke.

Vatromet na kraju predstavljanja simbolizirao je još jednu riječku pobjedu, a nakon njega uslijedili su brojni autogrami i zajedničke fotografije s navijačima koji su strpljivo čekali svoj trenutak.

Riječka publika zaželjela se nogometa i svoje Rijeke, porinuće s Gata Karoline Riječke bilo je više nego uspješno. Neka Rijeka mirno i uspješno i ove sezone plovi nogometnim vodama.

Gat Karoline Riječke: Predstavljanje momčadi (2016./2017.) (39)Prijava na newsletter