Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Rijeka – Slaven Belupo: prometna regulacija
14.07.2017.

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 21 sat) dočekuju Slaven Belupo u prvom kolu "Hrvatski telekom Prva liga". Ulaz na stadion otvara se sat i pol vremena prije početka utakmice.

Za utakmicu protiv Slaven Belupa vrijedit će već uhodana regulacija prometa na državnoj cesti D427.

To znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice.

Dakle, uoči ogleda sa Slaven Belupom moći će se parkirati od 19 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 23.45 sati.

Ulazi na stadion se otvaraju od 18.45 sati, a budući da je stadion rasprodan pozivamo sve ljude da dođu što ranije i tako izbjegnu gužve na ulazima.

Regulacija će ponovo biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati.

Molimo sve navijače da povedu računa o navedenom i dozvoljenom vremenu parkiranja da im vozila ne bi bila uklonjena od nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Sve dodatne informacije i eventualne promjene bit će objavljene na službenoj web i Facebook stranici kluba.
Prijava na newsletter