Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Rijeka u Rovinju do četvrtka
12.01.2015.

Nogometaši Rijeke već peti dan borave u Rovinju koji im je prva stanica priprema za nastavak sezone. Zasada sve teče prema planu te ekipa odrađuje sav zacrtani program. 

- Imamo sjajne uvjete za treniranje počevši od hotela i terena u Rovinjskom selu. Ali nije samo to. Hrana,relaksacija nakon treninga,terapije ako kome trebaju - sve je na vrhunskom nivou. Na nama je samo da odradimo ono što je trener pripremio i da spremni dočekamo proljeće – kaže vratar Riječana Ivan Vargić i nastavlja: 

- Ne samo travnjak,sve je ovdje savršeno. Recimo danas smo imali relaksaciju u obližnjem parku... Sve je na vrhunskom nivou: uređene staze za trčanje kroz šumu,plaža uz more  na kojoj smo radili i istezanje; mogu reći da mi je čak malo žao što idemo u Španjolsku. 

Po novom planu,a ponajviše zbog loše vremenske prognoze za grad Rijeku,prva momčad će produžiti boravak u Rovinju do utakmice s Koprom koja je na rasporedu u četvrtak u 17 sati u Kopru. 

- Zaista nas je i vrijeme poslužilo. Čujemo da u Rijeci pada kiša,a ovdje kišu u ovih četiri – pet dana nismo vidjeli – nastavlja Vargić koji jedva čeka utakmicu u četvrtak: 

- Naravno,nikad nije toliko zanimljivo samo nizati kilometre,svi smo mi željni utakmica pa makar bile i prijateljske – zaključuje riječki vratar.   
Prijava na newsletter