Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Rustem Gashi odlazi u Saudijsku Arabiju: Volim Rijeku, vratit ću se jednog dana
13.08.2019.

Rustem Gashi nakon 36 godina napušta Hrvatski nogometni klub Rijeka i odlazi raditi u Saudijsku Arabiju. Gashi napušta Rijeku i Hrvatsku, a ulogu ekonoma obavljat će u redovima Al Wehde, kluba kojeg vodi bivši hrvatski nogometaš Mario Cvitanović.

- Bila je to teška odluka. Idem probati. Dugo sam u klubu i teško mi pada odlazak.  Hvala predsjedniku Miškoviću, hvala svima, lijepo je bilo raditi ovdje. Volim Rijeku i volim klub, vratit ću se jednog dana, rekao je Rustem Gashi na oproštaju.

O Gashiju bi se mogle napisati stranice i stranice teksta, Rustem je prošao sve dobro i loše s klubom u proteklih 36 godina, i dobre i loše trenutke. Od trenutka kada je u Rijeku stigao iz Vrnice daleke 1978. godine, malog kosovskog sela.

Bio je u svakom trenutku uz prvu ekipu, ne samo kao oružar, već je u jednom dijelu radio i na održavanju terena na Kantridi.

Postao je svojevrsna klupska legenda koju su svi poznavali, uvijek spreman na šalu uz krilaticu koja je mogla biti odgovor na svako pitanje: "Ne kapiraš sistem".

I zato u oproštajnom razgovoru za klupsku televiziju i Gashiju se nije bilo lako oprostiti nakon toliko godina, teško je otići kada ti se klub i ljudi zavuku pod kožu.  Ali kao što je i Gashi rekao: "Ovo nije zbogom, već samo doviđenja".

Rule, sretno!

U videu pogledajte razgovor s Rustemom Gashijem

Rustem Gashi

 
Prijava na newsletter