Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Samardžić: Nedostajalo je malo sreće
22.02.2015.

Utakmice u uvjetima kakvi su u nedjelju vladali na Parku mladeži posebno su teške za središnje braniče budući da njihove pogreške nerijetko budu odlučujuće po konačni ishod. Ipak,odlična partija Mateja Mitrovića i Mirala Samardžića donijela je dosta sigurnosti obrani Rijeke što je bio preduvjet za ostati neporažen na neugodnom gostovanju.

Slovenski reprezentativac Miral Samardžić na kraju nije bio potpuno zadovoljan jer  Rijeka nije osvojila jedan bod već izgubila dva.

- S jedne strane možemo biti zadovoljni bodom nakon što smo gubili,ali s druge imali smo svoje prilike,jedanaesterac.... Na kraju nismo baš zadovoljni bodom,ali bolje i to nego poraz. Kao što smo mogli vidjeti nije
bilo puno igre po ovom vjetru i kiši. Nije bilo drugog nego puno nabijanja i borbe,prilagodili smo se ali možda je nedostajalo malo sreće za uzeti puni plijen - rekao je branič Miral Samardžić.
Prijava na newsletter