Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 22. kolo
Samardžić uoči Lokomotive: Momčad je koncentrirana na naslov prvaka
11.02.2016.

Nogometaši Rijeke u petak (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) dočekuju Lokomotivu u utakmici 22. kola MAXtv Prve lige. Iza riječkih nogometaša je period napornih priprema i sada kreće borba za vrh ljestvice. Rijeka je ove sezone imala puno uspjeha u ogledima protiv Lokomotive, te je slavila u sve tri utakmice.

- Svaki ulazak u polusezonu nakon priprema donosi neke upitnike. Dolazi nam protivnik koji ima iskustvo Leke i Andrijaševića, a s druge strane mladost i motiv. Moramo uz kontrolu utakmice imati pameti, ali i hrabrosti i motiva da krenemo naprijed. Svi imamo želje i motive, ali pitat će se i protivnici, ali najprije moraš vjerovati u sebe.  Rijeka je dokazala da se mora o njoj pričati, izgradili smo status koji nije umjetan već je plod rada, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Optimističan uoči nastavka prvenstva bio je i Miral Samardžić.

- S Lokomotivom nikad nismo lako igrali. Očekujem tešku borbu do posljednje minute. Momčad je koncentrirana sto posto da osvojimo titulu. Svi ćemo dati svoj maksimum da pokušamo osvojiti prvenstvo i Kup ako se ukaže prilika, rekao je Miral Samardžić.

U videu pogledajte što su još izjavili Matjaž Kek i Miral Samardžić

Matjaž Kek i Miral Samardžić uoči LokomotivePrijava na newsletter