Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Sharbini produžio ugovor do 2018. godine!
29.07.2015.

Anas Sharbini, dokapetan HNK Rijeka i hrvatski reprezentativac, u srijedu je u društvu sportskog direktora Srećka Juričića i njegovog zamjenika Ivana Mancea potpisao novi trogodišnji ugovor s klubom u kojem je ponikao.

- Izrazito nam je drago što je Anas Sharbini potpisao novi ugovor, riječ je o igraču poniklom u našoj školi nogometa, dokapetanu momčadi i reprezentativcu. O njegovim igračkim kvalitetama nije potrebno trošiti riječi. Sa Sharbinijem ova momčad ima dimenziju više i želimo da bude važan dio uspjeha koje ćemo, siguran sam, ostvarivati u budućnosti - rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Svatko tko me poznaje zna koliko ja volim Rijeku i koliko želim da ova momčad bude najbolja u Hrvatskoj. Nadao sam da će se ovo dogoditi, a prije svega se zahvaljujem klubu na povjerenju - kaže Anas Sharbini.

Zadovoljstvo što će i dalje igrati u najdražem dresu istaknuo je i sam Sharbini ponavljajući nekoliko puta izrečenu rečenicu kako je Rijeka nešto posebno u njegovom životu.

- Teško mi je i reći koliko sam sretan. Svatko tko me poznaje zna koliko ja volim Rijeku i koliko želim da ova momčad bude najbolja u Hrvatskoj. Nadao sam da će se ovo dogoditi, a prije svega se zahvaljujem klubu na povjerenju. Ovo je moj novi početak, a planiram s Rijekom još puno toga napraviti... - istaknuo je Anas Sharbini.
Prijava na newsletter