Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Sjeverna tribina otvorena za utakmicu protiv Istre 1961
28.07.2017.

Obavještavamo sve navijače HNK Rijeka da će se na utakmici trećeg kola Hrvatski telekom Prva liga između HNK Rijeka i NK Istra 1961 ulazi na stadion otvoriti u 20 sati, a ujedno će se otvoriti i novoizgrađena sjeverna tribina.

Sjeverna tribina je zamišljena kao isključivo navijačka tribina. Ulaz na tribinu je moguć isključivo iz pravca sjeverozapada odnosno s državne ceste D427 (novo otvoreni ulaz na sjeverozapadnom dijelu pješčanog parkirališta). Kapacitet sjeverne tribine iznosi 2140 sjedećih mjesta, pa je samim time ukupan kapacitet stadiona povećan na 8191 sjedećih mjesta.

prilaz

Kupnja ulaznica za sjevernu tribinu na dan utakmice bit će moguća na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp. Otvaranjem nove navijačke tribine uslijedila je i rekonstrukcija istočne tribine tako da je spuštena ograda prema travnjaku te je došlo do uklanjanja pregradnih ograda kako na samoj tribini tako i iza tribine.

U neposrednoj blizini ulaza na sjevernu tribinu (preko puta ceste D427) na raspolaganju će biti i dodatno parkiralište koje u dogovoru sa zakupnikom omogućava parking za vrijeme domaćih utakmica HNK Rijeka.

Također, od 19 do 24 sati sukladno privremenom Rješenju bit će uspostavljena privremena regulacija prometa na D427. Obavještavamo sve posjetitelje da je parkiranje na D427 moguće samo sukladno postavljenoj prometnoj regulaciji, te uputama redara i policije.

parking

Ovim putem molimo sve posjetitelje da ne parkiraju svoja vozila van označenog prostora namijenjenog za parkiranje ili suprotno uputama redara tako da ometaju normalno odvijanje prometa da bi se izbjeglo sankcioniranje vozača od strane policije i uklanjanje vozila sa specijalnim vozilom tzv. „paukom“.

Po završetku utakmice odnosno nakon isteka privremene regulacije prometa (poslije ponoći) vozila ostavljena na prometnoj traci sankcionirat će se od strane policije i ukloniti specijalnim vozilom na deponij Brajdica.

Ovim putem Vas još jednom  molimo da se pridržavate prometne regulacije, uputa redara i prometne policije.
Prijava na newsletter