Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sretan rođendan Armada
09.05.2019.

Hrvatski nogometni klub Rijeka želi sretan rođendan vjernoj Armadi! Riječka navijačka skupina u četvrtak je napunila 32 godine, a svi oni koji vole i žive za Rijeku znaju da je ljubav počela 1987. godine i tijekom proteklih desetljeća, uspona i padova, nevera i bonaca i dalje živi jednakom snagom.

Svi kojima srce kuca za Rijeku znaju već priču koja je krenula sada daleke 1987. godine kada su 32 mladića otputovala u Podgoricu na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti, kada je ujedno prvi put istaknuto ime Armada.

Rijeka je i do tog trenutka imala vjerne navijače, ali nakon te utakmice kreće posebna navijačka priča koja je uz klub prošla sve velike uspjehe, ali bila uz njega u najtežim trenucima.

I sve te silne godine vjernosti mogu se sažeti u jedan dan, 21. svibnja 2017. godine. Dan kada je Rijeka prvi put u povijesti osvojila državni naslov prvaka. Dan kada su ostvareni snovi riječkih navijača.

Upravo zato vjerujemo da ćemo i dalje imati priliku u budućnosti zajedno slaviti sve uspjehe, možda već 22. svibnja u Puli nakon finala Kupa Hrvatske.

Hvala vam na više od tri desetljeća druženja, 32 godina podrške klubu kada je bilo teško i u trenucima kada su se slavili trofeji.

Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan - Armada!

 

 




Prijava na newsletter