Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sretan rođendan Armada
09.05.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka želi sretan 29. rođendan našoj vjernoj Armadi!

Hvala Vam na prekrasnih 29 godina druženja, 29 godina u kojima ste bili uz klub u trenucima kada je bilo teško i u trenucima kada su se slavili trofeji. Navijači su bili i ostali - duša kluba.

Bezuvjetna ljubav i dalje traje bez obzira na rezultate, još uvijek je jednak žar kojeg su u sebi imala 32 mladića koja su 1987. godine otputovali u Podgoricu na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti i prvi puta istaknuli ime Armada.

Bio je to početak jedne avanture koja je tijekom godina rasla uz klub i danas je neizostavni dio riječke nogometne priče.

Svake godine sve je više novih članova, s novom energijom i novim idejama zahvaljujući kojima je Armada često predstavljala avangardu na navijačkoj sceni ovoga područja. Armada svakim dan raste kao i njezina voljena Rijeka i nema razloga sumnjati da će u godinama koji dolaze biti jako puno razloga za slavlje. I zato Forza Rijeka nek zaori se...

Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan - Armada!
Prijava na newsletter