Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Stadion HNK Rijeka otvara vrata navijačima
28.07.2015.

Uoči početka odigravanja utakmica na stadionu u kampu HNK Rijeka, klub za sve vlasnike kompleta ulaznica u sezoni 2015./16. u četvrtak 30. srpnja organizira akciju "Upoznaj svoje mjesto" na kojoj će navijači moći prvi put zauzeti svoje mjesto na tribini i vidjeti kako će izgledati pogled na travnjak i cijelu akciju koja je nikad bliže tribinama.

Svim vlasnicima kompleta ulaznica klub će omogućiti personalizaciju vlastitog mjesta, odnosno, da se na njihov zahtjev na naslon stolice napiše ime i prezime vlasnika kompleta ulaznica, odnosno broj članske iskaznice

Svim vlasnicima kompleta ulaznica klub će ujedno i omogućiti personalizaciju vlastitog mjesta, odnosno, da se na njihov zahtjev na naslon stolice napiše ime i prezime vlasnika kompleta ulaznica, odnosno broj članske iskaznice. Vlasnici kompleta ulaznica koji žele personalizaciju svog mjesta mogu se javiti u klub putem e-maila ulaznice@nk-rijeka.hr ili ispuniti letak koji će tijekom eventa u četvrtak dijeliti hostese na ulazu na tribine.

Cijeli događaj, koji će navijačima nuditi priliku da prvi put zauzmu svoje mjesto, počet će u 18 sati utakmicama mlađih kategorija HNK Rijeka, a kulminirat će u 20 sati kada će otvoreni trening, prvi na novom stadionu, održati prva momčad HNK Rijeka.

UPOZNAJ SVOJE MJESTOPrijava na newsletter