Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Pakoštane: Stariji morčići treći
12.04.2015.

Stariji morčići HNK Rijeka ponovili su prošlogodišnju uspjeh i osvojili su treće mjesto na desetom izdanju memorijalnog turnira Josip Vukoja što se održava u Pakoštanama. Nakon što su u polufinalu protiv Hajduka primili jedini pogodak na turniru, koji ih je košta borbe za zlato, morčići Rijeke u ogledu za treće mjesto rezultatom 1:0 su porazili Zadar.

Stariji morčići HNK Rijeka na pravi su način prezentirali Školu nogometa HNK Rijeka odigravši  sedam utakmica uz gol razliku 16:1. Posebno dobre igre igrači trenera Željka Damjanovića i Denija Jančića prezentirali su u razigravanju po skupinama gdje su s Dinamom remizirali bez golova (0:0), odnosno u utakmici za treće mjesto gdje su s 1:0 porazili Zadar. Prvo mjesto osvojio je Dinamo koji je jedini remi na turniru imao upravo protiv Rijeke.

Starije morčiće HNK Rijeka na turniru u Pakoštana predstavljali su Marko Perić, Vito Marot, Mateo Pendić, Andro Babić, Patrik Buk, Mihael Šušnjar, Franko Buljanović, Maro Kirinčić, Noah Bossi, Ivan Baričević, Roko Damjanović, Muhamed Tanjić, Matej Ilić, Loren Radić, Marko Bogdanović, Nikša Čulina, Filip Kamauli i Ivan Miljanović.
Prijava na newsletter