Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Stefan Ristovski
1. Momčad
Stefan Ristovski: Rijeka i publika zaslužuju trofej ove godine
07.07.2015.

Stefan Ristovski u utorak je u press centru Stadiona Kantrida službeno predstavljen kao novo pojačanje HNK Rijeka. Makedonski reprezentativac, koji je proteklih pet godina igrao u Italiji za Parmu, Crotone, Frosinone, Bari i Latinu stigao je u Rijeku kao pojačanje na desnom boku.

- Drago mi je da smo postigli dogovor. Rijeka mi se sviđa kao projekt i zato sam prihvatio dolazak. Rijeka ulaže u nogomet i vidi se na rezultatima i zato sam došao bez razmišljanja. Neću obećavati puno, dat ću sve od sebe. Rijeka zaslužuje nove uspjehe - rekao je Stefan Ristovski.

- Pratio sam već Rijeku i prošla godina je bila prekrasna sezona u kojoj je Rijeka izborila skupinu Europske lige. Nadam se da ćemo ove godine to ponoviti, zašto da ne prođemo i skupinu i osvojimo trofej u domaćem natjecanju - rekao je Ristovski potvrdivši da je bez puno razmišljanja odlučio doći u Rijeku.

Stefanu želim puno sreće u novoj sezoni, da se nametne pristupom i zalaganjem i da se uklopi u naš način rada - poručio je Ivan Mance

- Puno mi znači iskustvo igranja u Italiji. Počeo sam u Omladinskoj školi u Parmi.  Nadam se da ću pokazati što sam naučio u Italiji. Došao sam jer želim da Rijeka ostvari još bolje rezultate, igrači su željni novih pobjeda - ustvrdio je Ristovski koji je imao prilike sudjelovati na predstavljanju dresova HNK Rijeka u Lovranu.

- Bio sam jako iznenađen, bio je i otac i kaže da je bilo prekrasno. Vidi se da publika želi nove uspjehe. Dat ću sve od sebe da to ostvarimo. Rijeka i publika zaslužuju trofej ove godine - ustvrdio je Ristovski koji igra na poziciji desnog beka, ali može zaigrati i u vezi.

- Prije dvije godine igrao sam u vezi, tako da mi to ne predstavlja problem. Ne mijenja na stvari, najvažnije je da dajem sve od sebe. Pozicija nije bitna, mi smo profesionalci - zaključio je Ristovski.

Nekoliko riječi o igraču rekao je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

- Stefan je standardni reprezentativac Makedonije koji je kao slobodan igrač nakon raspada Parme potpisao ugovor sa Spezijom i ustupljen nam je posudbu. Želim mu puno sreće u novoj sezoni, da se nametne pristupom i zalaganjem i da se uklopi u naš način rada - poručio je Ivan Mance.

Predstavljen Stefan RistovskiPrijava na newsletter