Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sve za djecu – kao kap vode na dlanu: legende Rijeke i Intera za udrugu DIRA
08.04.2016.

U okviru humanitarne akcije "Sve za djecu - kao kap vode na dlanu", za pomoć Udruzi DIRA, u utorak 12. travnja na stadionu HNK Rijeka (18 sati) održat će se pravi nogometni spektakl. Naime, revijalnu utakmicu odigrat će legende Rijeke i Intera, a u redovima milanskog kluba nastupit će niz poznatih nogometnih imena. Uoči glavne utakmice snage će odmjeriti momčadi All Star i  Humane zvijezde (16.30 sati) , a cjelokupan prihod ići će za udrugu DIRA.

- Igrači Intera na utakmici uručit će ček Josipu Brašniću, predsjedniku udruge DIRA. Ujedno, na aukciji će biti dva dresa Intera, rekao je Dalibor Horvat u najavi utakmice.

- Iako je utakmica revijalnog i humanitarnog karaktera rezultat je bitan. Barem nama, ne znam za ekipu Intera, rekao je Mladen Mladenović, proslavljeni nogometaš riječkog kluba.

- Sretni smo i ponosni da možemo biti dio ove priče jer strategija je kluba da kroz godinu podržimo nekoliko humanitarnih akcija, zaključio je Vlado Čohar, direktor HNK Rijeka.

Press konferencija uoči humanitarne utakmice veterana Rijeke i InteraPrijava na newsletter