Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sve za našu djecu: HNK Rijeka pridružio se humanitarnoj akciji
17.04.2017.

HNK Rijeka pridružio se humanitarnoj akciji "Sve za našu djecu", koju organiziraju Kanal Ri i Humanitarna udruga "Riječko srce". Uoči početka utakmice protiv Splita, djeca su izašla na travnjak uz transparent pozvavši tako sve da se pridruže ovoj hvalevrijednoj akciji.

Početni udarac na utakmici protiv Splita izveo je 13-godišnji Tin Pribanić u pratnji oca Eugena Pribanića. Tin je od 2010. godine član Škole nogometa HNK Rijeka, no nažalost svoju nogometnu karijeru morao je prekinuti 2014. godine kada mu je dijagnosticiran tumor na mozgu.

Tin već 14 mjeseci u sklopu svojih terapija odlazi na Odjel hematologije i onkologije Dječje bolnice Kantrida.  Tin je jako veselo i pozitivno dijete koje dobro podnosi teške terapije.

Cilj akcije je izgradnja čekaonice za onkologiju Dječje bolnice u Rijeci. Trenutno mali onkološki pacijenti na terapije čekaju na uskom, hladnom i skučenom stubištu.

Osim čekaonice, ako se prikupi dovoljno sredstava, preuredit će se i vanjska nekorištena terasa u igraonicu da teško bi oboljela djeca, koja moraju provesti veći dio djetinjstva na odjelu hematologije i onkologije, bar malo osjetila draž sretnog djetinjstva.

Nazovite 060 9009 i donirajte pet kuna ovoj hvalevrijednoj akciji
Prijava na newsletter