Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
‘Svi igraju u Rudaru i navijaju za Rijeku’
09.09.2015.

Nogometni Labin i okolica u utorak popodne živjeli su za HNK Rijeka. Oko tisuću navijača, među njima nekoliko stotina osnovnoškolaca s područja Labinštine, natiskali su se na tribine gradskog igrališta u Labinu da bi prisustvovali pripremnoj utakmici između Rudara i Rijeke. Bio je to ujedno nastavak projekta "HNK Rijeka - prijatelj djece" i druženja u kraju koji je kroz svoju povijest dao mnoge sjajne igrače koji su igrali u dresu Rijeke.

Nije teško pogoditi što su najmlađi najviše željeli, autogram trenera Matjaža Keka i riječkih prvotimaca odnosno fotografija sa svojim uzorima bila je najviše na cijeni. Kek i igrači strpljivo su pozirali i ispunjavali želje, dok su autogram karte "planule"... Najtraženiji je bio Anas Sharbini... I naravno, Andrej Prskalo i Mateo Bertoša.. Zahtjevima za fotografiju nije mogao uteći ni "Pešekan", maskota HNK Rijeka, koju su djeca s radošću prihvatila.

Kako je poslijepodne polako odmicalo, tako je atmosfera postajala sve opuštenija. Na kraju svega prekrasan dan u Labinu najbolje su opisale riječi jednog gledatelja: 'Svi igraju u Rudaru i navijaju za Rijeku'.

HNK Rijeka prijatelj djece – posjet Labinu (26)
HNK Rijeka prijatelj djece – LabinPrijava na newsletter