Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Foto Hrvoje Blajić/wikipedia
Klub
Svi na Istru za Vukovarski vodotoranj
11.05.2016.

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Istru 1961 u utakmici posljednjeg, 36. kola, MAXtv Prve lige. Cjelokupan prihod od subotnje utakmice ići će za obnovu vukovarskog vodotornja  i HNK Rijeka se na taj način priključila hvalevrijednoj akciji.

Marijan Pavliček, dogradonačelnik Grada Vukovara, kaže da su Vukovarci sretni i zadovoljni što ih se HNK Rijeka sjetila, isto kao i Riječani, za koje pretpostavlja da će u velikom broju doći na utakmicu protiv Istre 1961 i tako se pridružiti akciji skupljanja sredstava za obnovu vukovarskog vodotornja.

- Vukovar se od srca zahvaljuje Rijeci za ovu akciju. Vaša akcija je najbolji dokaz koliko je velika priča oko Vukovara i koliko se cijeni žrtva ovog grada i svih dobrih ljudi koji su ga branili. Hvala Rijeci i Riječanima, oduvijek ste bili prijatelji Vukovara što ste dokazali jer veliki broj ulaznica kupili su Jadrolinija, Udruga branitelja HEP, Grad Opatija, Slava Raškaj, nadbiskupija... Organizira se dolazak djece iz riječkih osnovnih škola i vrtića i mnogih drugih udruga. Vlada veliki interes, vjerujem da nas ni kiša neće smesti, rekao je Marijan Pavliček.
Prijava na newsletter