Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Tower centar Rijeka službeni shopping centar HNK Rijeka
29.01.2016.

Tower Centar Rijeka postao je novi sponzor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, a zahvaljujući pogodnostima ove suradnje, navijači najvećeg sportskog kolektiva u regiji od sada će dobiti dodatni poticaj za posjet poznatom riječkom shopping odredištu.

Ovim sponzorstvom Tower Centar Rijeka prepoznao je značaj sporta na lokalnoj razini, čime je Centar još jednom naglasio da podržava realizaciju sportskih aktivnosti HNK Rijeka i da aktivno sudjeluje u promociji sportskog načina života.

- Presretni smo i ponosni da je došlo do suradnje između HNK Rijeka, jednog od simbola grada na Rječini i Tower Centra Rijeka. Naš trgovački centar je snažno orjentiran na sportske dućane i sportska događanja, te smo oduvijek promovirali i podržavali sport i zdravi način života, kroz cijeli niz evenata i suradnji na svim razinama unutar lokalne zajednice u proteklih deset godina. Želimo biti podrška našim igračima da nastave nizati uspjehe kao i do sada - izjavio je tom prigodom Lino Lemi, predsjednik Uprave TCR-a.

Svoje oduševljenje novim partnerom izrazio je i Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

- Ovaj sponzorski ugovor je logičan spoj najznačajnijeg kluba i najvećeg trgovačkog centra u regiji. Većina naših navijača i posjetitelja utakmica HNK Rijeka su i posjetitelji Tower centra te njegovih sportskih dućana i evenata. Od sada ćemo imati dodatan poticaj za shopping na Pećinama.

Zahvaljujući ovoj sponzorskoj suradnji, Tower Centar Rijeka osigurao je i posebne promotivne pogodnosti za sve članove HNK Rijeka koji su ujedno i vlasnici Golden Tower Card  ili koji će to postati, a koji se odnose na dobivanje 50 bodova na Golden Tower kartici te 50 kn bona u sportskim trgovinama u Tower Centru. O detaljima korištenja bonova članovi će biti obaviješteni na info pultu Tower Centra.

Posjetitelji Tower Centra Rijeka također će imati priliku upoznati igrače HNK Rijeka i družiti se njima tijekom sportskih promotivnih događanja koji će tijekom ove godine biti organizirani u Centru.

Tower Centar Rijeka ubraja se među najposjećenije shopping centre u Hrvatskoj s brojkom od približno 5 milijuna posjetitelja godišnje. Bogata ponuda modnih brendova unutar više od 120 trgovina na ukupnoj površini od 125.000 m², te razna kreativna događanja i pogodnosti koje Centar nudi kupcima putem loyality kartice, više su nego dovoljan razlog za izvrsne rezultate posjećenosti i zadovoljstvo kupaca.
Prijava na newsletter