Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Tri tužne godine bez Roberta Komena
21.03.2016.

Prošle su tri tužne godine od kada nas je iznenada napustio Robert Komen, čovjek koji je disao i živio Rijeku i nogomet. Vijest o njegovoj smrti na sportskom terenu 21. ožujka 2013. godine, u trenutku kada je riječki brod prebrodio sve oluje i krenuo u mirnu plovidbu prema sretnoj budućnosti, ražalostila je mnoge. Dvadeset i prvog ožujka 2013. godine prestalo je kucati veliko sportsko srce.

Robert Komen bio je uz Rijeku od svojih dječačkih dana, prvo kao navijač, a devedesetih godina uključio se u rad kluba uloživši najviše energije u Kvarnersku rivijeru gdje je više od desetljeća volonterski obnašao funkciju predsjednika Organizacijskog odbora.

Nakon što je obnašao funkciju dopredsjednika kluba, Komen je preuzeo i predsjedničku palicu od siječnja 2011. do ožujka 2012. godine u trenutku kada je klub prolazio jedno od najtežih perioda u povijesti. Ipak, Komena to nije spriječilo da se uhvati u koštac s problemima koji su tištili klub i krene u potragu za ulagačima.

Trud i ljubav prema klubu pronašle su put prema Social sportu i Damiru Miškoviću. Čvrsti stisak ruke i zagrljaj Roberta Komena i Damira Miškovića kada je Mišković preuzeo kormilo Rijeke najavili su prekrasnu sportsku priču koju nažalost Robert Komen nije stigao u potpunosti doživjeti. Godinu dana kasnije prestalo je kucati srce velikog navijača Rijeke i zaljubljenika u sport.

U njegovu čast i za sve što je napravio za Rijeku stadion na Podmurvicama, mjesto gdje rastu i razvijaju se nogometni talenti HNK Rijeka, ali i drugih klubova, sada nosi ime Robert Komen.
Prijava na newsletter