Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U ponedjeljak kreće prodaja pretplata, kupi komplet ulaznica i navijaj za Rijeku
01.06.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak (6. lipanj) počinje s prodajom kompleta ulaznica za MAXtv Prvu HNL za sezonu 2016./2017.  Kao i uvijek klub nudi posebne pogodnosti za članove i pretplatnike koji su prošle sezone bili uz Rijeku, a pretplatnici će imati i besplatan ulaz na sve pripremne utakmice u organizaciji HNK Rijeka.

HNK Rijeka nudi povlaštenu cijenu za vlasnike kompleta ulaznica iz prošle sezone. Ujedno, prošlosezonski pretplatnici koji kupe komplet ulaznica za sezonu 2016./2017. i dovedu jednog ili više prijatelja/ca dobit će još povoljniju cijenu. Važno je naglasiti ovogodišnju novost da će povoljniju cijenu pri kupnji, od one u slobodnoj prodaji, u tom slučaju dobiti i osoba/osobe  koju je pretplatnik doveo.

Za djecu do 14 godina vrijedi popust od 50 posto u svim sektorima, a kompleti će se moći kupiti i na do 12 rata

HNK Rijeka ujedno i ovoga puta nagrađuje vjernost te će do 20. lipnja čuvati mjesta svim prošlosezonskim pretplatnicima koji mogu ponovo kupiti isto mjesto na kojem su sjedili ili neko drugo mjesto koje je slobodno u tom trenutku. Nakon 20. lipnja sva mjesta koja nisu kupljena idu u slobodnu prodaju.

Za ostvarenje bilo kojeg od navedenih popusta u novoj sezoni nužno je učlaniti se u klub pri čemu je cijena članstva uvjek niža od ostvarenog popusta pri kupnji kompleta ulaznica.

Za djecu do 14 godina vrijedi popust od 50 posto u svim sektorima, a kompleti će se moći kupiti i na do 12 rata.

Ujedno, svi navijači Rijeke koji se učlane u klub imat će povoljnije cijene i pri kupnji pojedinačnih ulaznica za utakmice u organizaciji HNK Rijeka. Kompleti ulaznica moći će se kupiti na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka. U ponedjeljak 6. lipnja blagajne će raditi od 10 do 14 i 16 do 21 sati, a od utorka 7. lipnja nadalje radit će od 11 do 19 sati.

Cijene kompleta ulaznica za sezonu 2016./2017. objavljene su u donjoj tablici.

 

pretplate




Prijava na newsletter