Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U posjeti Mariji Miculinić, najstarijoj navijačici HNK Rijeka
15.01.2016.

Delegacija HNK Rijeka predvođena igračima Ivanom Močinićem, Filipom Bradarićem, Mate Malešom i Andrejom Prskalom, te direktorom Vladom Čoharom posjetila je Mariju Miculinić, najstariju Grobnišćicu, koja je nedavno proslavila 100. rođendan. Marija je velika navijačica HNK Rijeka, a klub joj se za dugi niz godina podrške odužio prigodnima darovima, članskom iskaznicom i dresom s brojem 100. Marija je tako postala 3544. član HNK Rijeka.

- Uvijek je bilo dobro na Kantridi, uvijek je bio stadion pun i to me je veselilo. Radovale su me pobjede, jedino sam bila žalosna kada smo izgubili - rekla je Marija Miculinić.

Vrijeme je proteklo u ugodnom druženju, evociranju davnih uspomena, te pokušaju da se na slikama prepoznaju igrači koji su prije nekoliko desetaka godina igrali u bijelom dresu. Marija je otkrila da je 100. godina doživjela zahvaljujući smirenosti i sabranosti.

- Rijeka je danas jako dobra. Otišao nam je Brazilac (Moises op. a.), ali rekao je da će se vratiti. Stalno pratim Rijeku. a što ću drugo raditi  - ustvrdila je veselo  Marija.

U ugodnoj atmosferi nogometaši Rijeke poželjeli su najstarijoj navijačici Rijeke puno sreće i zdravlja, na što im je ona odgovorila željom: Budite prvi!

Posjeti Mariji Miculinić (6)
Marija Miculinić – najstarija navijačica HNK RijekaPrijava na newsletter