Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : Hrvatski telekom 1. liga : 4. kolo
U prodaji ulaznice za Lokomotivu
28.07.2015.

U srijedu 29. srpnja počet će prodaja ulaznica za utakmicu četvrtog kola MAXtv Prve lige što je u nedjelju 2. kolovoza na stadionu u trening kampu HNK Rijeka od 21 sati igraju HNK Rijeka i NK Lokomotiva.

Ulaznice će biti moguće kupiti u srijedu, četvrtak i petak na zapadnim blagajnama stadiona Kantrida od 16 do 19 sati, te putem interneta na portalu nk-rijeka.mojekarte.hr (termin prodaje ulaznica za subotu i nedjelju bit će određen naknadno).

Svi koji kupe ulaznicu za utakmicu protiv Lokomotive moći će prisustvovati i otvorenom treningu prve momčadi HNK Rijeka na rasporedu u četvrtak u 20 sati.

Cijene ulaznica iznosit će 100 kuna za sektore Z2, Z9 i Z10, 400 kuna za sektor Z5, 250 kuna za sektor Z6 i 70 kuna za sektore I1-I5.

Svi koji kupe ulaznicu za utakmicu protiv Lokomotive moći će prisustvovati i akciji "Upoznaj svoje mjesto" koja počinje u četvrtak u 18 sati, a koja će kulminirati otvorenim treningu prve momčadi HNK Rijeka na rasporedu u 20 sati.

Djeca do 14 godina ostvaruju 50% popusta na cijenu ulaznice.
Prijava na newsletter