Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : Hrvatski telekom 1. liga
U prodaji ulaznice za Slaven Belupo
17.07.2015.

Od petka 17. srpnja na zapadnim blagajnama stadiona Kantrida u prodaji su ulaznice za utakmicu drugog kola MAXtv Prve lige između HNK Rijeka i NK Slaven Belupo na rasporedu u nedjelju 19. srpnja od 21 sat na stadionu Kantrida.

Ulaznice će se prodavati po cijenama od 30 kuna (tribine D, E, E1), 50 kuna (tribina F), 70 kuna (tribine B i C), 180 kuna (tribina A) i 250 kuna (tribina VIP A).

Zapadne blagajne radit će u petak i subotu od 10 do 18 sati i nedjelju od 17 do 22 sata.

HNK Rijeka obavještava sve vlasnike sezonskih kompleta ulaznica da će iste vrijediti za stadion Kantrida prema sljedećem rasporedu:

  • sektori Z5, Z6 – tribine VIP A, A, B, C, D, E, E1, F
  • sektori Z4, Z7, Z8 – tribine A, B, C, D, E, E1, F
  • sektori Z1, Z2, Z9, Z10 – tribine B, C, D, E, E1, F
  • sektori I1-I5 – tribine D, E, E1, F

Vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. na utakmicu protiv Slaven Belupa na stadionu Kantrida ući će uz predočenje iskaznice kompleta ulaznica.

Vlasnici kompleta ulaznica iz proljetnog dijela sezone 2014./15., uz predočenje iskaznice kompleta ulaznica, moći će sjediti na mjestu označenom na iskaznici. HNK Rijeka apelira na gledatelje koji nisu bili vlasnici kompleta ulaznica u prošloj sezoni za razumijevanje prema vlasnicima prošlosezonskih kompleta i poštivanje njihovih mjesta.
Prijava na newsletter