Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Učenici OŠ Srdoči najglasniji navijači: “Volim Rijeku koja teče”
07.02.2016.

Učenici Osnovne škole Srdoči u pratnji učiteljica bili su posebni gosti HNK Rijeka na subotnjoj utakmici protiv Širokog brijega. Mladi navijači s velikom radošću dočekali su dolazak u kamp, a za masku u duhu karnevalskog vremena, najmlađi su izabrali ljubičastu boju s motivom morčića u duhu četvrte garniture dresova najdražeg kluba. Istu su nosili na dječoj reduti u Rijeci, a ogradu je krasio transparent "Volim Rijeku koja teče".

Najmlađi su s toliko elana i žara bodrili riječke nogometaše kroz cijelu utakmicu što je u nekoliko navrata naišlo na odobravanje cijelog stadiona, a u navijanju su im se pridružili i ostali navijači.

Učenici nisu posustajali ni u završnici kada je rezultat bio negativan, a riječki nogometaši odužili su im se s dva pogotka u samoj završnici i tako najmlađim navijačima im darovali pobjedu.

Učenici OŠ Srdoči (8)



Prijava na newsletter