Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Velebit Osiguranje novi sponzor HNK Rijeka
27.08.2015.

Velebit Osiguranje novi je dio obitelji Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Ova osiguravajuća kuća tako će biti ponosni sponzor kluba na iduće dvije godine na koliko su potpisali suradnju predsjednik uprave Velebit Osiguranja Dražen Kulić i dopredsjednik HNK Rijeka te direktor tvrtke Stadion Kantrida Dean Šćulac.

Velebit Osiguranje, kao službena osiguravajuća kuća HNK Rijeka, osigurat će stadion HNK Rijeka i tako u punom smislu riječi postati dio projekta od velikog značaja za klub, grad Rijeku i Primorsko-goransku županiju. Potpisivanjem ovog ugovora Velebit Osiguranje ulazi trenutno u najviši rang klupskih sponzora.

- Jako smo sretni što možemo stati uz klub koji možda jedini uživa simpatije u cijeloj državi. Mi smo mlada snaga na tržištu osiguranja, svojim imenom blizu gradu što teče i želja nam je da skupa rastemo prema impresivnim rezultatima koji danas krase HNK Rijeka - rekao je predsjednik uprave Velebit Osiguranja Dražen Kulić.

Zadovoljstvo potpisivanjem ugovora sa Velebit Osiguranjem iskazao je i generalni direktor kluba Vlado Čohar.

- Izrazito mi je drago što je Velebit Osiguranje prepoznalo Hrvatski nogometni klub Rijeka kao marketinšku platformu pomoću koje će proširiti vlastito tržište i povećati tržišni udio na razini naše županije ali i cijele Hrvatske. Mislim da nije kurtoazija ako kažem da se sada osjećam sigurnije budući da su objekti i imovina osigurani kod pouzdanog partnera - istaknuo je direktor riječkog prvoligaša.

Velebit Osiguranje pobrinuti će se i za navijače HNK Rijeka, posebnim pogodnostima za članove, a već na utakmici 8. kola MAXtv Prve lige Rijeka - Osijek Velebit Osiguranje i HNK Rijeka osigurati će sve posjetitelje za vrijeme trajanja utakmice.
Prijava na newsletter