Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Velika fešta u Lovranu,Rijeka slavila
20.06.2014.

Rijeka je svoju drugu utakmicu ovosezonskih ljetnih priprema odigrala u Lovranu i tako domaćinu uljepšala proslavu rođendana; domaći klub HNK Lovran slavi 30 – tu obljetnicu.  

I zaista je ugodno bilo Rijeci na Liburniji. Domaćin se svojski potrudio oko organizacije i već prije samog susreta na tribinama je bila prava fešta. 

Svoj štimung cijeloj predstavi dala je i limena glazba Lovran kao i skupina Armade iz Lovrana...

Oni su i sa 30 – baklji u 30- oj minuti napravili i upečatljivu scenografiju. 

LOVRAN - RIJEKA 0:8

Strijelci: 0:1 Tadić (4'),0:2 Jahović (35'),0:3 Jahović (38'),0:4 Brezovec (47'),0:5 Okechukwu (50'),0:6 Filipović (52'),0:7 Ajayi (55'),0:8 Ajayi (80'). 

LOVRAN: Vukić,Matak,Čavka,Zgodić,Miculinić,Hablija,Abram,Konić,Matovina,Kaligarić,Periša. 

Još su igrali: Peruč,Rupčić,Hlanuda,Vertel,Starčić,M. Mrđenović,D. Mrđenović,Gazdek,Tominić.

RIJEKA: Vargić (od 46' Raspor),Tomečak (od 46' Boras),Bagadur (od 46' Mitrović),Lešković (od 46' Špikić),Leovac (od 46' Collins),Moises (od 46' Zlomislić),Jugović (od 46' Brezovec),Kvržić (od 46' Okechukwu),Tadić (od 55' Gerald),Sharbini (od 31' Filipović,od 55' Ajayi),Jahović (od 46' Krstanović).

Na samom terenu dominirala je Rijeka,na kraju slavila s visokih 0:8. Već u prvom dijelu vodila je 0:3,ali bilo je još barem desetak prigoda ispred gola odličnog Vukića. 

Lovran se uglavnom branio i nijednom nije ugrozio Vargića u prvom,te Raspora u drugom dijelu. 

Počelo je s golom za 'bijele'. Nabacio je Leovac s lijevog boka,Kvžića probao šut iz blizine koji Vukić brani,a sve to budno pazi Tadić za 0:1. 

Onda idu minute u kojima su budnost Vukića uglavnom isprobavali Anas Sharbini te Adis Jahović,koji je s Tadićem bio u vrhu napada. 

Jahoviću je u 21 – oj i poništen gol zbog zaleđa,ali je makedonski reprezentativac na svoje došao u 35 – oj kada se prošetao kroz obranu Lovrana,zaobišao i vratara i lako poentirao. 

0:3 je bilo u 38' u akciji nakon kornera Moisesa i skoka Leškovića,a opet je pogodio – Jahović. 

U drugom dijelu novih devet igrača uvodi trener Kek,ali se ritam Rijeke ne smanjuje. 

Već u 47 – oj predivno pogađa Brezovec s 20 m,nakon akcije Krstanovića i Tadića. 

51' donosi prvijenac Okechukwua za prvu momčad Rijeke. Odlično je prošao Collins,a Okrechukwu spretno iskosa pogađa za 0:5. 

Prvi gol za Rijeku postiže i ponovno vrlo zapaženi Andrija Filipović. I dalje junior,Filipović je odlično reagirao na dodavanje Krstanovića...

Do kraja je bilo još akcije ispred gola Lovrana,ali do mreže je došao samo Goodness Ajayi. Prvi put u 55' a drugi put deset minuta prije kraja. 

Fešta je trajala i dugo iza utakmice. Lovrancima je Rijeka u srcu,to su pokazivali i nakon meča. Nije bilo osobe koja nije htjela fotografirati s nekim iz HNK Rijeke,što su Riječani bez pogovora iz uz osmijeh prihvaćali. 

Ovakve akcije povezuju klub i navijače neraskidivom vezom...

U nastavku pogledajte fotogaleriju s utakmice...a video izvještaj s utakmice ovdje
Prijava na newsletter