Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Vodič kroz internet stranice HNK Rijeka
14.07.2015.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u novu sezonu ušao je s novim internetskim stranicama. Kreirane kako bi korisnicima pružile jedinstven doživljaj prilikom pregledavanja sadržaja, službene internetske stranice kluba bit će kvalitetan izvor informacija za sve ljubitelje nogometa i mjesto na kojem će navijači sa svih strana svijeta kroz tekstove te foto i video galerije pratiti događaje vezane uz HNK Rijeka, kako prve momčadi tako i škole nogometa odnosno svih njezinih popratnih sadržaja. Internetske stranice potpuno su prilagođene za pregled i na mobilnim uređajima što će, sigurni smo, još više doprinijeti zadovoljstvu onih koji ih koriste.

Svoj kutak imat će i naši navijači do čijeg nam je mišljenja itekako stalo pa je za njih kreiran forum na kojem će članovi HNK Rijeka svakodnevno moći komentirati klupske aktualnosti. Novost je i poseban kutak za medije gdje će biti dostupni foto i video materijali te službene klupske objave.

Video prilog u nastavku donosi vam neke od osnovnih mogućnosti novi internetskih stranica.

HNK Rijeka webPrijava na newsletter