Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Vrbnik nazdravio duploj kruni, Vrbenčani ovjekovječili povijest
01.07.2017.

Vrbnik je u petak dobio čast da nakon Rijeke bude prvi grad koji će ugostiti trofej namijenjen prvaku Hrvatske i Rabuzinovo sunce.

Dupla  kruna stigla je u Poljoprivrednu zadrugu Vrbnik, a fotografiranje u njezinim prostorijama privuklo je na desetke Vrbenčana svih generacija koji su htjeli ovjekovječiti jedan trenutak za povijest.

Razlog zbog kojeg je upravo PZ Vrbnik bio domaćin »duploj kruni« leži u činjenici da je on vjerni pratitelj HNK Rijeke, da je to bio i u vremenima kad pokali nisu stanovali u vitrinama HNK Rijeka

– Naš pjenušac Valomet, i to u posebnoj, »magnum« boci zapremine 9 litara bio je dio slavlja nakon pobjede nad »Cibaliom«, u trenutku kada je »Rijeka« po prvi put postala prvakom Hrvatske. Bilo je to predivno slavlje, večer i noć na ponos svih nas. Bili smo dakako uz »Rijeku« u istom, »magnum« izdanju i u Zagrebu, kad je prvenstvo i službeno završilo, baš kao i u Varaždinu kad smo osvojili kup, istaknuo direktor PZ Vrbnik Marinko Vladić

Više nego zadovoljna druženjem u Vrbniku bila je i Marina Vela, administrativna direktorica HNK »Rijeka«.

– Jako mi je drago kad vidim koliko ljudi vole »Rijeku« ma gdje došli. Svakako, osvrnem li se unazad ponosna sam i na to da je broj navijača »Rijeke« sve veći i veći, da će sezona koja nam uskoro počinje na svakoj utakmici biti uz pune tribine, istaknula je Marina Vela.

Trofeji u Vrbniku (19)Prijava na newsletter