Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Marko Jelić
Škola : Turniri
Vrhnika: Pioniri Rijeke treći
22.06.2015.

Nogometaši Rijeke osvojili su treće mjesto na turniru u Vrhnici. Riječki nogometaši u polufinalu su nakon 0:0 u regularnom dijelu ispali na penale od Istre iz Pule (2:3), a u utakmici za treće mjesto svladali su Olimpiju sa 5:0 (Jelić 2, Ivan Frigan, Zuliani i Lazar).

Rijeka je u skupini igrala sa Domžalama 2:0 (Jelić i Golemac), Olimpijom 0:1 i Bravom iz Ljubljane 1:1 (Jurković). Nagradu za najboljeg strijelca pripala je Marku Jeliću koji je postigao tri gola.  Kapetan Rijeke Dominik Simčić pored pehara za 3. mjesto podigao je i pehar za "FAIR PLAY". Pobjedom protiv Olimpije, mlađi pioniri okončali su natjecateljski dio u ovoj  sezoni.

Za Rijeku su nastupili: Leo Margan, Antonio Frigan, Borna Kovačevć, Benjamin Lapić, Danilo Ban, Adriano Milanović, Franjo Lazar, Karlo Valjan, Dan Lagumdžija, Dominik Simčić, Ivan Frigan, Filip Braut, Ivan Golemac, Mario Jurković, Noa Zuliani, Matija Frigan, Edin Ajanović i Marko Jelić.
Prijava na newsletter