Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Zajedno smo Rijeka: HNK Rijeka premašio brojku od 3.500 članova
18.09.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka ovog je tjedna premašio brojku od 3.500 članova. Kao što smo već puno puta istaknuli ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se pokazuje privrženost klubu.

Rijeka je prošle godine početkom rujna stigla do brojke od 3.000 članova, a ove sezone ta je brojka sredinom rujna već premašila 3.500 članova i raste svaki dan. Njezin rast možete pratiti i na službenoj internet stranici na kojoj sustav svaki dan ažurira ovaj podatak. Vjerujemo da će ta brojka svakog dana rasti i da ćete nam se pridružiti na našem putu.

Pozivamo sve one koji se još nisu učlanili da se pridruže lijepoj nogometnoj priči i ambicijama Rijeke ove sezone u borbi za naslov prvaka.

I zato postanite i Vi dio obitelji HNK Rijeka, živite s nama prekrasne trenutke kroz koje prolazimo i budi uz nas u namjeri da stvorimo klub koji će zbog svoje igre, organizacije i navijača biti cijenjen u Europi. Zajedno smo Rijeka!
Prijava na newsletter