Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Alex Fernandez
1. Momčad
Zaključimo pobjedom ‘Travanj na Kantridi’
27.04.2015.

Utakmicom protiv Splita u srijedu (Kantrida, 18 sati) zaključit ćemo travanja koji je na Kantridi bio u znaku nogometa. Pet utakmica, puno uzbudljivih trenutaka i veliko navijačko srce svih Vas koji ste bili s nama.

Kao zahvalu za njihovu vjernost pripremili smo nagradnu igru "Travanj na Kantridi" u kojoj će 25 najsretnijih dobiti komplet personalizirane opreme HNK Rijeka  (dres, hlačice, štucne). Nagrađeni će imati priliku, prigodom uručivanja nagrade, i za upoznavanje s igračem čiji su dres dobili putem nagradne igre.

Sve što trebate je nakon utakmice protiv Splita na klupsku adresu Portić 3, 51000 Rijeka poslati omotnicu koja će sadržavati odreske s ulaznica i osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon) s naznakom "Za nagradnu igru Travanj na Kantridi". Rok za zaprimanje omotnica za nagradnu igru je 8. svibnja 2015. godine.

Sve informacije mogu se dobiti na klupskim stranicama www.nk-rijeka.hr ili na službenom facebook profilu

Vlasnici kompleta ulaznica HNK Rijeka za proljetni dio sezone u nagradnoj igri sudjeluju slanjem osobnih podataka i odreska s Kup utakmice protiv Dinama (nije uključena u proljetni komplet ulaznica) te kopiju iskaznice kompleta ulaznica.

Navijači koji ulaznice kupe online putem internet stranice nk-rijeka.mojekarte.hr u omotnicu koju će slati na klupsku adresu prilažu ispisanu kupljenu ulaznicu preko interneta i osobne podatke.

Uz nagradnu igru, pozivamo i sve navijače da na službenom klupskom facebook profilu objavljuju fotografije s domaćih utakmica u travnju koristeći hashtag #TravanjNaKantridi. Autora fotografije koja do kraja travnja prikupi najviše "lajkova" također očekuje nagrada.

Sve informacije mogu se dobiti na klupskim stranicama www.nk-rijeka.hr ili na službenom facebook profilu.

Ulaznice za utakmicu protiv Splita moguće je kupiti na zapadnim blagajnama po  uobičajenim HNL cijenama: tribina A 180 kuna, tribine B i C 70 kuna, tribina D 20 kuna, tribina E 10 kuna, tribina E1 20 kuna i tribina F 50 kuna.
Prijava na newsletter