Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Zdenka Stavar: 42 godine vjernosti Rijeci
21.12.2016.

Noć HNK Rijeka imala je i jednu sentimentalnu notu. Predsjednik Damir Mišković i poslovna tajnica Milica Alavanja imali su čast,  uz buket cvijeća, uručiti Zdenki Stavar uokvireni dres Rijeke s brojem 42 kojega su krasili autogrami riječkih prvotimaca.

Brojka na dresu simbolizira broj godina koje je naša Zdenka provela u Rijeci, broj godina vjernosti najdražem klubu s kojim je prošla sve dobro i loše, sve uspjehe, trofeje,  ali i one teške dane kojih nije nedostajalo.

Svatko tko je jednom morao doći u računovodstvo kod Zdenke uglavnom je izašao s osmijehom na licu, najčešće zbog nekog britkog komentara kojima je naša Zdenka redovito nasmijavala radnu zajednicu.

Zdenka je u klubu počela raditi 20. rujna 1974. godine, u vrijeme kada je klub vodio predsjednik Ljubo Španjol. Od tada je kroz klub prošlo 20 predsjednika, bilo je uspona i padova, a Zdenka je imala sreću da u svojim posljednjim godinama radnog vijeka dočeka i jedne od najvećih klupskih uspjeha: osvajanje Kupa Hrvatske, plasman u Europsku ligu i jesenski naslov prvaka.

Zdenka Stavar u siječnju 2017. otići će u zasluženu mirovinu, a Rijeka i radna zajednica ostat će bez jednog važnog kotačića.

Jer klub ne čine samo igrači na travnjaku, već kako je i predsjednik Damir Mišković istaknuo, cijela radna zajednica i svi koji sudjeluju u njegovom radu.

A Zdenka je bila njezin važan dio protekle 42 godine...

Zdenka Stavar – 42 godine vjernosti Rijeci (8)Prijava na newsletter